Zoekt u een ervaren vervoerder van ‘aparte’ vracht? Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0)252 - 62 97 00 of mail naar info@jmiddelkoop.nl

Wilt u direct een prijsopgave? Vul dan het offerte aanvraagformulier

Trioliet

J. Middelkoop verzorgt reeds jaren het transport voor Trioliet. Wij realiseren ons terdege dat transport niet alleen betrouwbaar en betaalbaar moet zijn, maar ook binnen de afgesproken tijd moet plaatsvinden. Afspraak is afspraak. Daarom werken wij samen met J. Middelkoop Logistics!

Benelux Distribution

J. Middelkoop Distribution is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar voor de meest uiteenlopende opdrachten. Uw spoedzending, air freight of on board zending kunnen wij te allen tijde voor u verzorgen. Wanneer en waar dan ook. Dat is de uitdaging die wij graag aangaan.
Kortom, stel uw vraag en wij komen met een oplossing op maat gesneden. Vervolgens kunt u met ons track&trace systeem uw zending volgen door het op ieder moment op te vragen statusupdate. 

Ervaren chauffeurs die de wegen in de Benelux kennen als hun spreekwoordelijke broekzak, zorgen voor een optimale reistijd. Zij weten ook de alternatieve routes die bij omleidingen, files en andere vertragingen voor uitkomst kunnen zorgen. Met een jonge vloot trucks, een modern planningssysteem en ervaren planners zijn we u graag van dienst voor transport binnen de Benelux.

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een ACN-Pas en hebben met goed gevolg de Security Awareness Training gedaan.

Voor meer info. mail distributie@jmiddelkoop.nl

We staan voor u klaar!

VW Caddy

Iveco bestelbus sprinter

Scania bakwagen

 

5 nieuwe Mercedes Trucks voor J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft 5 nieuwe Mercedes Actros trucks aangeschaft.

Lees meer >

Nieuwe DAF XF Combi

Met deze nieuwe combi, uitgevoerd met speciale wielkuilen voor het vervoer van (landbouw)machines, rijden we zowel nationaal als internationaal.

Lees meer >

Certificering groen bandenbeleid voor
J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’ ontvangen van Profile Tyrecenter Oppelaar namens Profile Truck Europe.

Lees meer >
aeo