J. Middelkoop Logistics b.v.

J.Middelkoop Logistics, kortweg JM Logistics is sinds november 2012 de nieuwe naam van voorheen J. Middelkoop Transport. Al meer dan 60 jaar zijn we goed onderweg in heel Europa en onze trouwe klanten zijn daarvan het bewijs. En zij weten ons te vinden, zeker als het gaat om Special Cargo. Natuurlijk, we hebben een wagenpark waarmee we reguliere transport zeer concurrerend en vakkundig uitvoeren, maar als het echt lastig wordt, dan zijn wij op ons best. Niet verwonderlijk dat we al jaren toonaangevend zijn in de agrarische sector met het transport van tractoren, shovels, giertanks en andere agrarische machines. Maar ook speciale transporten zoals het vervoeren van een reddingssloep, vliegtuigmotoren en overmaatse kisten, doen we graag en goed. En dat zijn we ook wel verplicht vinden we zelf, gezien onze missie: ’your freight is our mission’.

Dag. Mijn naam is Vincent van ’t Schip. Vanaf november 2012 ben ik eigenaar en eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van J.Middelkoop Logisitcs B.V. In het eerste jaar heb ik gemerkt dat er binnen het bedrijf veel expertise en ervaring is op het gebied van Special Cargo, Distributie in de Benelux en Warehouse & Logistics. Met de focus op deze drie pijlers, de aanschaf van nieuw en modern materieel en het verder automatiseren van de organisatie zijn we nu klaar voor de toekomst. Onze nieuwe website en huisstijl geven verder vorm aan de nieuwe ingeslagen weg. We willen graag laten zien wie we zijn, maar vooral wat we voor u kunnen betekenen. Hierbij treft u de personen aan die in de contacten met u belangrijk kunnen zijn en op al uw vragen antwoord hebben.

Even voorstellen

Paul Nijboer 52 jaar, Manager Special Cargo

Michiel Arensman 23 jaar, Planner Distributie Nederland

Jan Russchenberg 48 jaar, Planner Special Cargo

Vincent van't Schip

 

5 nieuwe Mercedes Trucks voor J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft 5 nieuwe Mercedes Actros trucks aangeschaft.

Lees meer >

Nieuwe DAF XF Combi

Met deze nieuwe combi, uitgevoerd met speciale wielkuilen voor het vervoer van (landbouw)machines, rijden we zowel nationaal als internationaal.

Lees meer >

Certificering groen bandenbeleid voor
J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’ ontvangen van Profile Tyrecenter Oppelaar namens Profile Truck Europe.

Lees meer >
aeo