Zoekt u een ervaren vervoerder van ‘aparte’ vracht? Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0)252 - 62 97 00 of mail naar info@jmiddelkoop.nl

Wilt u direct een prijsopgave? Vul dan het offerte aanvraagformulier

Vemo

Wij kiezen voor J. Middelkoop Logistics omdat ze onze opdrachten altijd vlot afwerken en goed personeel in dienst hebben, die ook met machines om kunnen gaan. Ze zijn actief in veel landen en zorgen altijd voor een snelle aanbieding en afwikkeling. Voor ons is het ook belangrijk dat ze op veel landen rijden met open auto’s voor het laden van grote tractoren. Huiftrailers zijn voor ons geen optie i.v.m. te veel risico op beschadiging. De samenwerking is succesvol dus hebben we ook vertrouwen in de toekomst.

Jan Russchenberg

 

Jan Russchenberg 48 jaar, Planner Special Cargo

Hallo, Ik ben Jan Russchenberg en ik ben planner speciaal transport bij J. Middelkoop Logistics B.V. In 1987 ben ik op de vrachtwagen begonnen. Ik ben in heel Europa geweest, eerst met verschillende combi’s en later met een vrachtwagen en kraan. Sinds november 2010 zit ik op de planning. Dankzij mijn jarenlange ervaring als chauffeur in het uitzonderlijk vervoer kan ik vanaf de planning de situatie in de praktijk goed inschatten. Ik weet wat er speelt en wat er wel en niet mogelijk is. Dankzij mijn ervaring ben ik in staat de klant goed te adviseren met betrekking tot de keuze voor transport. Doelstelling is de klant optimaal te bedienen. Dat doe ik door aan de hand van de te vervoeren goederen en restricties altijd naar een passende oplossing te zoeken.

5 nieuwe Mercedes Trucks voor J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft 5 nieuwe Mercedes Actros trucks aangeschaft.

Lees meer >

Nieuwe DAF XF Combi

Met deze nieuwe combi, uitgevoerd met speciale wielkuilen voor het vervoer van (landbouw)machines, rijden we zowel nationaal als internationaal.

Lees meer >

Certificering groen bandenbeleid voor
J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’ ontvangen van Profile Tyrecenter Oppelaar namens Profile Truck Europe.

Lees meer >
aeo