Referenties

Voor onderstaande organisaties verzorgen wij met veel plezier en zorg het transport. Wilt u meer informatie of contact hebben met een van onze referenties? Belt u dan naar 0252 – 62 97 00 en vraag naar Vincent van ’t Schip

 

Trioliet

J. Middelkoop verzorgt reeds jaren het transport voor Trioliet. Wij realiseren ons terdege dat transport niet alleen betrouwbaar en betaalbaar moet zijn, maar ook binnen de afgesproken tijd moet plaatsvinden. Afspraak is afspraak. Daarom werken wij samen met J. Middelkoop Logistics!

 

VEMO

Wij kiezen voor J. Middelkoop Logistics omdat ze onze opdrachten altijd vlot afwerken en goed personeel in dienst hebben, die ook met machines om kunnen gaan. Ze zijn actief in veel landen en zorgen altijd voor een snelle aanbieding en afwikkeling. Voor ons is het ook belangrijk dat ze op veel landen rijden met open auto’s voor het laden van grote tractoren. Huiftrailers zijn voor ons geen optie i.v.m. te veel risico op beschadiging. De samenwerking is succesvol dus hebben we ook vertrouwen in de toekomst.

 

Kverneland Group

J. Middelkoop verzorgt al jaren het transport van onze Vicon en Kverneland machines in Nederland, België, Duitsland en Scandinavië. Het transport wordt altijd met veel flexibiliteit verzorgd door het personeel wat veel ervaring heeft met het transporteren van landbouwmachines. Daarnaast wordt er altijd oplossingsgericht gewerkt. Middelkoop is ook prijstechnisch gezien een goede partner voor ons, wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is! 

 

Yanmar

  • Duidelijke communicatie door de handige web applicatie 
  • CMR invullen is nu slechts 1 druk op de knop 
  • Flexibel wagenpark waardoor klanten zonder laaddok of heftruck ook geleverd kunnen krijgen

 

Fella

Bereits seit über 20 Jahren fährt die Spedition  J. Middelkoop Futterernte-Maschinen für die FELLA-Werke aus Feucht/Deutschland nach Belgien, Luxemburg und in die Niederlande. Gründe für die langjährige Partnerschaft sind unter anderem der leistungsstarke Fuhrpark, die kompetenten Mitarbeiter sowie die zuverlässige Lieferung. J. Middelkoop ist ein absoluter Profi und erfüllt die hohen Anforderungen, die wir an den Transport unserer hochwertigen Maschinen stellen.

5 nieuwe Mercedes Trucks voor J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft 5 nieuwe Mercedes Actros trucks aangeschaft.

Lees meer >

Nieuwe DAF XF Combi

Met deze nieuwe combi, uitgevoerd met speciale wielkuilen voor het vervoer van (landbouw)machines, rijden we zowel nationaal als internationaal.

Lees meer >

Certificering groen bandenbeleid voor
J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’ ontvangen van Profile Tyrecenter Oppelaar namens Profile Truck Europe.

Lees meer >
aeo