Zoekt u een ervaren vervoerder van ‘aparte’ vracht? Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0)252 - 62 97 00 of mail naar info@jmiddelkoop.nl

Wilt u direct een prijsopgave? Vul dan het offerte aanvraagformulier

Kverneland Group

J. Middelkoop verzorgt al jaren het transport van onze Vicon en Kverneland machines in Nederland, België, Duitsland en Scandinavië. Het transport wordt altijd met veel flexibiliteit verzorgd door het personeel wat veel ervaring heeft met het transporteren van landbouwmachines. Daarnaast wordt er altijd oplossingsgericht gewerkt. Middelkoop is ook prijstechnisch gezien een goede partner voor ons, wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is!

Special Cargo

‘Your freight is our mission’ een statement dat we graag maken en vervullen. Zeker als het gaat om Special Cargo.

J. Middelkoop Logistics is een ervaren transportonderneming en afwijkende vracht is onze specialisatie. We vinden het een uitdaging om logistieke oplossingen te vinden voor lastig te vervoeren vracht. Daar kunnen we ons vakmanschap en expertise in kwijt. Waar anderen afhaken, begint het bij ons te rollen en schakelen we een tandje bij. Groot en ervaren geworden in de agrarische sector, met het vervoer van tractoren, shovels, giertanks en ander zwaar materieel, zetten we de opgedane expertise nu ook in voor andere vormen van Special Cargo. Denk daarbij aan vliegtuigmotoren, kranen en overmaatse kisten. Zoekt u een ervaren vervoerder voor zowel open als gesloten vervoer? Neem dan contact met ons op. Bel 0252 – 62 97 00 of mail naar specialcargo@jmiddelkoop.nl

Wilt u direct een prijsopgave? Vul dan het offerte aanvraagformulier in en mail deze naar ons toe.

Een overzicht van onze 'vloot'

Scania vlakke trailer

DAF Truck 

DAF Combi

Mercedes Actros Mega Tautliner

Mercedes mega trailer met wielkuilen

Scania semi-dieplader met wielkuilen

DAF XF Combi  

5 nieuwe Mercedes Trucks voor J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft 5 nieuwe Mercedes Actros trucks aangeschaft.

Lees meer >

Nieuwe DAF XF Combi

Met deze nieuwe combi, uitgevoerd met speciale wielkuilen voor het vervoer van (landbouw)machines, rijden we zowel nationaal als internationaal.

Lees meer >

Certificering groen bandenbeleid voor
J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’ ontvangen van Profile Tyrecenter Oppelaar namens Profile Truck Europe.

Lees meer >
aeo