Zoekt u een ervaren vervoerder van ‘aparte’ vracht? Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0)252 - 62 97 00 of mail naar info@jmiddelkoop.nl

Wilt u direct een prijsopgave? Vul dan het offerte aanvraagformulier

Kverneland Group

J. Middelkoop verzorgt al jaren het transport van onze Vicon en Kverneland machines in Nederland, België, Duitsland en Scandinavië. Het transport wordt altijd met veel flexibiliteit verzorgd door het personeel wat veel ervaring heeft met het transporteren van landbouwmachines. Daarnaast wordt er altijd oplossingsgericht gewerkt. Middelkoop is ook prijstechnisch gezien een goede partner voor ons, wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is!

Warehouse & Logistics

Ruimte is schaars en duur, zeker in Nederland. We begrijpen dan ook best dat een of meerdere containers met goederen niet direct kunnen worden geleverd.

Op onze locatie beschikken we over een magazijn met een capaciteit van 5.500m2. Daar slaan we niet alleen goederen voor u op, maar controleren, sorteren, verzamelen en verpakkken we deze goederen ook. Tot het moment dat u ze geleverd wilt krijgen. Een belletje of een mail is voldoende voor ons om in actie te komen. Vanuit dit magazijn verspreiden we regelmatig centraal binnengekomen artikelen naar alle uithoeken van Nederland en de Benelux.

Wilt u een ervaren transporteur, die ook een stuk voorraadbeheer en handling verzorgt?
Bel dan 0252 – 62 97 00 of mail naar info@jmiddelkoop.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 nieuwe Mercedes Trucks voor J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft 5 nieuwe Mercedes Actros trucks aangeschaft.

Lees meer >

Nieuwe DAF XF Combi

Met deze nieuwe combi, uitgevoerd met speciale wielkuilen voor het vervoer van (landbouw)machines, rijden we zowel nationaal als internationaal.

Lees meer >

Certificering groen bandenbeleid voor
J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’ ontvangen van Profile Tyrecenter Oppelaar namens Profile Truck Europe.

Lees meer >
aeo